Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

2.000 kr./kuvert

19

Pescetar Menu forår 10 serveringer

  • 2.000 kr./kuvert
  • 10 serveringer
  • 6 - 100 kuverter

Forord

De bedste råvarer til dig der ønsker en kødfri menu.
Menuen består af 10 små serveringer, og beskrevet er de dominerende råvarer.
Jeg har egne tallerkner med til denne menu.

Menuen - 10 serveringer

Forret

1 servering
Stenbiderrogn & Avocado

Forret

2 servering
Caviar & Kartoffel

Forret

3 servering
Rimmet Kammusling & Agurk

Forret

4 servering
Hummerbisque & Ramsløg

Forret

5 servering
Hvide Asparges & Ægte sauce

Mellemret

6 servering
Ravioli & Svampe

Mellemret

7 servering
Blæksprutte Pulpo & Salvie

Hovedret

8 servering
Makrel & Lime

Hovedret

9 servering
Pighvar & Selleri

Dessert

10 servering
Vanilje & Chokolade


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning