Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

650 kr./kuvert

20

4 retters festmenu

  • 650 kr./kuvert
  • 4 serveringer
  • 20 - 100 kuverter

Forord

fest menuen til det kræsne mad elsker, det sætter pris på gode råvare og den fantastiske smag

Menuen - 4 serveringer

Forret

Norske hånddykkede kammusling - brunet jordskokke pure - sauce på hummer og jordskokker - hasselnød - citron - skovsyre, syltet sennep korn

Mellemret

klassisk Rørt okse tartar - syltede rødløg løg - 24 mrd comte - wasabi mayo - friske urter - sprødt ned på parmesan og æggeblomme

Hovedret

Dansk Himmerland kalvefilet med sennep og farin, hvidløg, timian- små kartofler i smør og persille - små franske løg i balsamico - salt selleri - calvados sauce med røget marv

Dessert

Variation af chokolade - bagværk - is - knas

verdens bedste gautau marcel - sprød bagt hvid chokolade - hjemmelavet is på ren valrohna chokolade og haiti vanilje - bær fra marken i sæson


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning