Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

998 kr./kuvert

19

Gourmet vinter

  • 998 kr./kuvert
  • 5 serveringer
  • 11 - 100 kuverter

Forord

menuen er specielt lavet til at imødekomme de mange restrationer med et forsamlingsforbud på 10 personer.
Derfor har vi kræsset ekstra meget for jeg med sæsonens bedste råvarer, super smag og kvalitet i højsædet.

Menuen - 5 serveringer

Snack

Sprøde hvedechips med foie-gras- blomme- kørvel-sherry

Forret

halv smørpocheret dansk hummer- citrushollandaise- brændt citron-smørstegt broccoline revet trøffel

Mellemret

tartar af okse- pebermayo- karse-purløgsolie-chips

Hovedret

Oksemørbrad fra Himmerland- brunet cremet knoldselleri- pommes pure - trøffel.- bagt bede med citronconfit-trøffelsauce på kalv.

Dessert

bombem af smag

ren ganasch chokoterrin- knas fra karamel og hvidhoko- passionsorbet - skovsyre og myntesirup


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning