Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

295 kr./kuvert

4

Sammensæt din drømmemenu!

  • 295 kr./kuvert
  • 6 serveringer
  • 25 - 75 kuverter

Forord

Du har helt sikkert en idé om hvad du godt kunne tænke dig, at du og dine gæster skal sætte tænderne i - ellers kan jeg inspirere dig!

Ud fra dine ønsker og mine forslag finder vi frem til en menu, som du er stolt over at fortælle dine gæster, at du selv har været med til at sammensætte.

Forslagene i denne menu er blot et eksempel.

Prisen afhænger af dine ønsker til maden, antallet af retter og antal kuverter.

Ved tallerkenanretning tager jeg min. 150 kr pr ret. Så mindsteprisen er 450 kr. pr. kuvert, som dækker over en 3-retters tallerkenanrettet menu for minimum 25 kuverter. Prisen kan variere alt efter råvarer der ønskes i retterne. Snack kan tilkøbes for 50 kr. pr. person.

Jeg laver også hovedretsbuffet, her er prisen minimum 295 kr. pr, kuvert. Som dækker over 3 salater, to slags kød, to slags kartofler og to saucer. Dertil brød og smør. Der kan tilvælges flere elementer til buffeten. Prisen pr. ekstra element er 50 kr. pr. person.

Man kan også kombinere det således, at forret og dessert tallerkenanrettes og hovedretten er buffet. Her er prisen 195kr pr. person for hovedretsbuffet og 150 kr. pr. person for tallerkenanrettet forret og 100 kr. for tallerkenanrettet dessert - så i alt 445 kr. pr. person.

OBS: ved større selskaber over 30 kuverter kan jeg ikke lave tallerkenanrettet menu med mindre der er et industrikøkken/større køkken til rådighed hvor der er plads til at anrette på tallerkener

Menuen - 6 serveringer

Buffet

Vælg mellem:

Kartoffel:
Hasselback Kartofler med Rosmarin
Flødekartofler med Løg
Kartoffelsalat med Dijon Dressing
Grillet Sødekartofler med Honning og Timian
Kartoffel-Rösti med Creme Fraiche

Kødretter:
Citronkylling med Timian
Asiatiske Kyllingespyd med Satay Sauce
Langtidsstegt Oksebryst med Rodfrugter
Laksefileter med Honning-Senneps Glaze
Svinekoteletter med Æble-Chutney
Grillet Vegetarisk Ratatouille med Quinoa

Salater:
Grøn Bønnesalat med Feta og Valnødder og citronvinaigrette.
Perlebygsalat med Ristede Grøntsager og Feta
Broccoli-Mandelsalat med Rosin Dressing
Klassisk Cæsarsalat med sprøde brødkrutoner,
Mango-Avocado Salat med Lime Dressing

Saucer/Dressinger:
Bearnaise Sauce
Hvidløgssmør
Dijon-Honning Dressing
Rødvinssauce
Yoghurt-Dild Dressing
Chimichurri Sauce
Mango-Chili Chutney
Tzatziki Sauce
Sød Sojasauce

Snack

Tallerken anrettet snack
Eksempel:
Gougères med Trøffelcreme:
Lette, luftige osteboller (gougères) fyldt med en delikat trøffelcreme.

Forret

Tallerkenanrettet forret.
Eksempel:
Gratinerede Østers med Champagne-Sabayon:
Østers gratineret med en mousserende champagne-sabayon, serveret med finthakket persille.

Mellemret

Tallerkenanrettet mellemret
Eksempel:
Ravioli med Hummer og Safransauce:
Frisklavet ravioli fyldt med saftig hummer og serveret med en safransauce og friske urter.

Hovedret

Tallerkenanrettet hovedret
Eksempel:
Coq au Vin med Pommes Anna:
Langtidsstegt hane i rødvinssauce med perleløg, champignon og bacon, serveret med lagdelt Pommes Anna.

Dessert

Tallerkenanrettet dessert
Eksempel:
Crème Brûlée med Lavendel og Honning:
En klassisk crème brûlée med en subtil smag af lavendel og en karamelliseret sukkertop.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Mikrobølgeovn
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning