Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

964 kr./kuvert

5

Rødt kød og fransk dessert.

  • 964 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

Tartar, Ribeye og Eclair. Tre super klassiske retter. Der vil blive valgt 3 lækre vine til menuen for en merpris af 450 kr pr kuvert.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Tartar, håndskåret okseinderlår vendt med oliven olie, og lidt citronsaft, med Aioli på sorte hvidløg, med årstidens grønt, som syltet og crudité, frisk karse. Ristet brød og grov sennep apart.

Hovedret

Helstegt Ribeye, med Sauce Gestriquet eller bearnaise, årstidens grønt og pomme Anglaise.

Dessert

Fransk Chokolade Mousse, Rumbagte Skovbær, Chokolade Garnache kugler, vanilje creme.


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning