964 kr./kuvert
Rødt kød og fransk dessert.
- 964 kr./kuvert
- 3 serveringer
- 10 - 100 kuverter
Forord
Tartar, Ribeye og Eclair. Tre super klassiske retter. Der vil blive valgt 3 lækre vine til menuen for en merpris af 450 kr pr kuvert.
Menuen - 3 serveringer
ForretTartar, håndskåret okseinderlår vendt med oliven olie, og lidt citronsaft, med Aioli på sorte hvidløg, med årstidens grønt, som syltet og crudité, frisk karse. Ristet brød og grov sennep apart.
Helstegt Ribeye, med Sauce Gestriquet eller bearnaise, årstidens grønt og pomme Anglaise.
Fransk Chokolade Mousse, Rumbagte Skovbær, Chokolade Garnache kugler, vanilje creme.
Krav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gryder
- Pander
Praktisk
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
0 omtaler
Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning