Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

2.500 kr./kuvert

5

Luksus med trøfler og caviar og Foie gras

  • 2.500 kr./kuvert
  • 6 serveringer
  • 6 - 65 kuverter

Forord

Der kan blive udarbejdet en vinmenu til menuen, hvor jeg matcher vin udfra din/jeres personlige preference.

Menuen - 6 serveringer

Forret

Ceviché af frisk hvid fisk, torsk, helleflynder, pighvar, slethvar, søtunge eller rødtunge alt efter hvad der er bedst på dagen jeg henter fisken på hvidesande fiske aktion. marineret sammen med årstidens grønt, lime og god oliven olie, koriander og piment de Espillét. afsluttes med Rød funori tang og karse og selvfølgelig Caviar Gold!

Forret

Jomfruhummer, og kammuslinger, puré på Brunet selleri, Selleri juice skilt med Dild olie og brunet smør. Garneret med Russisk sort Caviar og sherry tapioka perler

Forret

Lynstegt sashi kød i tyndeskiver, med hoisin, rød oxalis, Ristede kerner, trøffel og foie gras.

Hovedret

Helstegt Ribeye med kød fra bedste skuffe
Garniture af håndplukkede svampe efter årstiden, ristet kål og svampe pure ala creme, langtid stegt majs, skåret fra kolben, grillede løg.
Sauce Gastriquet med Portvin, trøffel og morkler.

Dessert

Comté, smør stegt sigte brød, reven comté, brunet smør og ristede hasselnødder. Dækket af Franske eller italienske trøfler.

Dessert

Chokolade mousse, pernod sirup, bær, citrus filet salat, og Honning trøffel(Dessert trøffel).


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning