Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
1.099 kr./kuvert
4.56 ● 248 omtaler
Din anmodning til
Patrick
4.56 ● 248 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Ekslusiv Social Dining
4.56
●248 omtaler
Medlem siden Maj 2020
●Elite kok
●20 menuer
Forord
Super lækker menu med de bedste råvare.
Menuen kan opgraderes med caviar og trøfler
Menuen - 3 serveringer
Forret
Kuvert brød m. pisket smør m. kærnemælk
Flamberet jomfruhummer – karameliseret blomkålspure – brunet smør og soya – syltet shitake svampe – blæk tuill
Stegt torsk – saltbagt selleri – syltet perleløg – muslinge fume skilt m grøn olie
Rimmet kammusling – saltet ørredrogn – rå syltet agurk – broken gel på brændte lime – dild
braiseret Pulpo – hønse sauce – kyllinge kroket – svampe skum - friteret salvie
Hovedret
Oksemørbrad – rødvinssauce monteret m. syltet sennepskorn og purløg
Confiteret unghane – ramsløgs emulsion
Sprød pommes anna m. revet trøffel og urte smør.
Braiseret skalotteløg – kyllinge jus – citron timian
Grillet hjerte salat – comte 24 – ristet hassel nød – røget marv
Confiteret og smør stegte kejser hatte m. brunet smør og purløg
Dessert
Braiseret ananas – brændt hvid chokolade – broken gel på lime - karameliseret kokos sorbet
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Surdejsbrød og pisket smør
35 kr./kuvertBestående af 3 glas - 250 kroner
250 kr./kuvert300 ,- bestående af 4 glas
300 kr./kuvertBestående af 5 glas 449,-
449 kr./kuvert3 oste - kompot - knæk brød
140 kr./kuvert6 glas 1 champagne - 5 vin 1299,-
1.299 kr./kuvertLæskende Gin og tonic med Hendricks Gin og agurk. Serveret med isterninger og tonic.
125 kr./kuvertLæskende Gin og tonic med Tangueray Gin og Lime. Serveret med isterninger og tonic.
105 kr./kuvertLæskende Moijto med hvid rom og mynte og lime. Serveret med isterninger.
110 kr./kuvertKrav til køkkenet
Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed. -
Patrick er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Læs mere om Elite kok.
248 omtaler fra kunder
4.56
- SusanneCharlottenlund
Ryddelig
Samlet set havde vi et godt arrangement, og en meget lækker brunch til min datters konfirmation. Tak for det. Men der var også nogle ting... Læs mereBirgitteHellerupPerfekt Firma oplevelse
Patrick som blev til Frederik gjorde et perfekt indtryk. Super lækker mad, perfekt præsenteret og alletiders oplevelse.Udover smagsopleve... Læs mere - LeneSmørum
Venlig
Vi havde besøg af Frederik (tror jeg han hed) og han var super behagelig og lavede noget fantastisk mad til min datters konfirmation. All... Læs mereMichaelTuneServiceminded
Super dejlig mad, godt arrangeret. Patrick var velforberedt og meget nem at tale med. Gæsterne var meget tilfredse.
Om kokken Patrick Ballerup - Medlem siden Maj 2020
- Elite kok
- Verificeret
- 20 menuer
Svartid: 17 timer
Svarprocent: 96%
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 år gammel. Jeg har lavet private dining i 2 år og står bag Firmaet PS Gastro. Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid. OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv. Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København. I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantatisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste. Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Se Patricks profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab