Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

925 kr./kuvert

45

DELUXE a la maison - MARTS/APRIL

  • 925 kr./kuvert
  • 5 serveringer
  • 8 - 100 kuverter

Forord

Menuerne bliver skiftet hver anden måned, for at få det bedste ud af årstiderne.
Denne menu tager udgangspunkt i de råvarer som er tilgængelige i sæsonen.

Der er altid brød og smør med til vores menuer.

Vores priser inkluderer mad, løn til kok samt fee til ChefMe.

Er i over 12 personer vil det kræve en tjener, som bliver afregnet 150 kr. i timen på dagen af kunden.
I er også velkommen til selv at finde serveringspersonale.

Er der allergier m.m. vil vi selvfølgelig tage højde for dette.

Menuen - 5 serveringer

Snack

-Pani Puri & tatar.
-Krustade, snekrabbe & porre.
-Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost.
-Trøffeltoast med luftig mornaysauce.

Forret

Stenbiderrogn, kål & reduceret fløde

Mellemret

Torsk, spinat, persille & musling

Hovedret

Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & sauce Bordelaise

Dessert

Blondie, citrus, vanilje & mango


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning