Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

500 kr./kuvert

Nytårs Tapas Table

  • 500 kr./kuvert
  • 1 serveringer
  • 8 - 40 kuverter

Forord

Jeg driver min egen lille tapas virksomhed Foodcoma Grazing Tables, hvor jeg anretter tapas direkte på bord. Et koncept jeg har taget med mig hjem fra mine år i Australien. Jeg sætter mit eget præg på bordene og skaber værdi hos den enkelte med et anderledes koncept som ligger op til samtaleemne og social dining.

Menuen - 1 serveringer

Buffet

Min nytårsanretning følger stadig med tapaskoncept med tapas anrettet direkte på bord. Med et nytårstwist er der tilføjet små hapsere som bliver en del af anretningen. Der vil være følgende:

Dumpling m. gris & hjemmerørt chilisauce
Mini brugbrød med laksetatar
Varmrøget laks med mayo
Bruschetta m. trøffelmayo, serrano & parmesan
Panna cotta m. bær

Brød kan tilvælges


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning