Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.000 kr./kuvert

4

STORSLÅET JUL

  • 1.000 kr./kuvert
  • 10 serveringer
  • 8 - 100 kuverter

Forord

Den mellemstore julemenu i social dining style!

Morderne fortolkninger af alle klassikkerne som man kender fra julefrokosten.
Selvfølgelig men de bedste råvarer og skarpeste håndværk som altid!

Menuen - 10 serveringer

Forret

”Silden” Syltede stegte sild, med æbler, glaskål og skummende akvavit sauce

Forret

”Fiskefileten” Friteret sej, karrysyltede grøntsager og grillet citroncreme

Forret

”Æg og Rejerne” Krustade med håndpillede rejer, confiteret æggeblomme og urtecreme

Mellemret

”Sylten” Terrin af saltet duroc gris, med knasende rødbede, syltet sennep og pistage

Mellemret

”Leverpostejen” Mousse de foie med sprødt brød, syltede løg, og svampe/bacon relish

Hovedret

”flæskestegen” Confiteret og glaseret svinebryst med japansk bbq, agurk og sesam

Hovedret

”Tarteletten” Med kalvetunge-frikassé, sprødt kyllingeskind og marineret urtesalat

Hovedret

“Anden” Croquette af confiteret and, med madeira sauce og tyttebær

Mellemret

”Osten” Oste fra Arla unika med rugbrødsflager og brændte figner

Dessert

”Ris a la manden” Ristet brioche, hvid chokoladecreme, syltede kirsebær, sprøde ris og tonkabønne


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader

Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik
  • Servietter
  • Gryder
  • Pander

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning