Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.000 kr./kuvert

30

Open fire menu

  • 1.000 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 76 - 100 kuverter

Forord

This menu is created for that special day, it’s intended for outside cooking. If you’ve got the place for the weeding and you’re considering something a bit more raw, with outdoor cooking, fire grill. We got you covered! From 75 guest up!

Menuen - 3 serveringer

Forret

Seafood starter, oysters, grilled langoustines, seared scallops.

Hovedret

Flat iron seared rib eye, Bordelaise sauce. Glazed Baby carrots, potato’s and artichokes a la Anna. Garden salad.

Dessert

Almond cake, burnt peaches, caramelized white chocolate, peach sorbet, sabayon. Fig leaf oil.


Krav til køkkenet

  • Køl & frys

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning