Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
495 kr./kuvert
4.9 ● 47 omtaler
Din anmodning til
Jens
4.9 ● 47 omtaler
Kørsel
Total
Total
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab
Du kan ændre i menuen sammen med kokken.
Din anmodning er ikke bindende endnu.
Vegetarisk sæsonmenu
4.9
●47 omtaler
Medlem siden Oktober 2021
●5 menuer
Forord
En grøn menu hvor ingen savner kødet. Forkæler ganen, mætter maven og giver god samvittighed :-)
Menuen - 3 serveringer
Forret
Bouillon på ristede svampe, løg fra haven og dansk tang serveret med soba nudler og purløgsolie
Hovedret
Grøn 'Wallenbergare' med rødt ris og miso, jordskok på to måder - ristet og som pure - samt sauce med brændt æble fra haven
Dessert
Æblemazarin med saltkaramel & kerner serveret med hjemmelavet pistacieis
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
I samarbejde med min dygtige vinmand, uddannet somelier, sammensætter vi i fællesskab en lækker vinmenu tilpasset jeres menu på aft...
500 kr./kuvertUmodne mirabeller fra haven Franske østers med æble og agurk vinaigrette Croquettas med frilandskylling (alternativt vegetarisk) me...
215 kr./kuvertUmodne mirabeller fra haven Tamari-ristede mandler Crustader med koldrøget laks fra Færøerne med karse, frisk æble og dildolie...
150 kr./kuvertKrav til køkkenet
- Ovn
- Køl & frys
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
-
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
Læs mere om vores sikkerhed.
47 omtaler fra kunder
4.9
- ChristianKøbenhavn N
Pescetarisk menu til bryllup for 96 personer
Helt fantastisk mad. Vi sammensatte menuen måneder i forvejen sammen med Jens ud fra et lækkert forslag han lavede.
Portionsanrettet fo... Læs mereLoneKongens LyngbyDen perfekte oplevelse
Fantastisk at have Jens på besøg. Meget velsmagende mad serveret i roligt tempo. Vi sad i køkken/alrum og man lagde stort set ikke mærke ... Læs mere - HenrikVanløse
Pas på !
Jens er et stærkt vanedannende bekendtskab. Han har nu igen været i vores køkken og blæst en lille snes gæster bagover med sine tryllerie... Læs mereLouiseSøborgFantastisk.
Højt niveau.
Om kokken Jens Holbæk - Medlem siden Oktober 2021
- Verificeret
- 5 menuer
Svartid: 3 timer
Svarprocent: 98%
Mit navn er Jens Söndergaard, halvt svensk, halvt dansk og helhjertet gastronom med snart 30 års erfaring som kok, hvor jeg har arbejdet som køkkenchef på alt fra Michelin-restauranter til Meyers kantiner. Dog har det aldrig været stjerner, der har drevet mig, men kærligheden til velsmag skåret ind til benen og enkeltheden i de gode råvarer. At kunne give netop dét videre, serveret på en tallerken til glade gæster er en oplevelse hver gang. Privat har jeg med min kone og vores to børn for nyligt købt et lille landsted med 1 hektar jord, udsigt til Lammefjorden, nyetableret økologisk køkkenhave og drømmen om på sigt at køre bl.a. pop-up restaurant, madskole og catering. Bæredygtighed, dyrevelfærd og filosofien om jord til bord er en del af min madlavning, ligesom jeg vil elske at lade vores egne råvarer men også andre lokale produkter af høj kvalitet indgå i maden til dig og dine gæster. Tag et kig på mine menuer som mest er til inspiration. Erfaringen fra mange private dining arrangementer og større og mindre selskaber fortæller mig, at den perfekte menu skaber vi i dialog.
Se Jenss profilOfte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål?
Læs mere under Hjælp
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
-
Ændre i menuen og antal serveringer
-
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
-
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
-
Gratis afbestilling
Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab