Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

485 kr./kuvert

37

3 retters vegetarisk sæsonmenu - efterår/vinter i køkkenhaven

  • 485 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 10 - 100 kuverter

Forord

En grøn menu hvor ingen savner kødet. Forkæler ganen, mætter maven og giver god samvittighed :-)

Menuen - 3 serveringer

Forret

Tatar på saltbagt rødbede med syltet salatløg, sprøde perlebyg, ponzu mayo og karse

Hovedret

Grøn Wallenbergare med ristede svampe, rødt ris og miso serveret med cremet selleri samt sauce med brændt æble fra haven

Dessert

Lun chokolade fondant med havens pocherede pærer, dulche leche, sprød karamel samt is med citron


Krav til køkkenet

  • Ovn
  • Køl & frys
  • Kogeplader
  • Pander
  • Gryder

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning