650 kr./kuvert
Forår og sommer
- 650 kr./kuvert
- 3 serveringer
- 15 - 60 kuverter
Forord
I denne menu kommer jeg med flere forslag til både forretter, hovedretter og desserter. Meningen er i selv vælger den ret der passer til jeres smag og på den måde sammensætter den perfekte menu for jer.
Prisen er sat ud fra en 3 retters menu, men man kan sagtens vælge flere forretter og desserter og på den måde få en tasting menu på 5,6 eller 7 retter også udregner jeg en pris alt afhængig af hvor mange og hvilke retter i vælger.
Hvis i ønsker kan jeg også være behjælpelig med vine der passer til jeres menu.
Menuen - 3 serveringer
Forret#1
Rimmet makrel med grønne asparges, hjertesalat, tallerkensmækker og mormordressing
#2
Stegt jomfruhummer med lardo, hindbær, ærter og ærteskud
#3
Stenbiderrogn med nye kartofler, rygeost, radiser, chips og urter
#4
Rørt kalvetatar med pocheret æggeblomme, sprøde løg, rødbedepure og karse
#5
Oksecarpaccio med basilikumspesto, sommerløg, ristede mandler og spæde salater
#1
Kalvefilet med stegte hvide asparges, sprød panchetta, blomkålspuré, ærter og ærteskud
#2
Dyrefilet stegt med enebær, sommerkål, kantareller, vildtsauce med sennep og fuglegræs
#3
Bornholmsk unghane med ramsløg, rabarber, nye kartofler, sprød peberbacon og skvalderkål
#4
Oksemørbrad med sprøde nye kartofler, ærter francaise, portobello og bearnaise
#1
Udvalg af oste med vindruer i estragon og citron syltede mandler
#2
Panna cotta med jordbær og rabarber ( En moderne rødgrød med fløde )
#3
Sommerbær med hvid chokolade, sødskærm, lavendel granite og sprøde kniplinger
#4
Jordbærmazarin med iskold jordbærsuppe, basilikums sorbet og sprød tuielle
#5
Gateau marcel med rom/chili syltet ananas, bær og chokolade spåner
Krav til køkkenet
- Ovn
- Kogeplader
- Pander
- Gryder
Praktisk
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.