Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

395 kr./kuvert

Kold tapas buffet

  • 395 kr./kuvert
  • 1 serveringer
  • 1 - 100 kuverter

Forord

Kolde små sommerretter, alt kommer anrettet, klar til bordet, let for serveringspersonale at gå til.

Menuen - 1 serveringer

Buffet

Små glas med håndpillede rejer og urtemayo.
Lokal røget færøsk laks som mousse og radise/dildsalat. Stenbiderrogn , purløgscreme og sprød maltflage.
Sprøde brødstænger med serranoskinke, basilikummayo og revet vesterhavsost.
Røget saltet okseinderlår, trøffelmayo, saltede mandler og syltede rødløg.
Scoccirella med grillet artiskok, marinerede tørrede tomater, mozzarella og frisk basilikum.
Grillet dansk himmerlands oksemørbrad, ramløgspesto og parmesanost.
Tomatsalat med urter og citron. -
Kartoffelsalat med twist.
Gammel knas med syltede abrikoser og knæk.
Pannacotta med passionsfrugtpure og hindbær.
2 slags brød og pisket smør.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning