Gourmet oplevelser fra Casper Sobczyk
Sammen skaber vi madoplevelser i særklasse.

Du binder dig ikke når du skriver til os.

1.165 kr./kuvert

1

Nordisk bålkøkken

  • 1.165 kr./kuvert
  • 3 serveringer
  • 16 - 60 kuverter

Forord

I fællesskab, hakker vi og snitter, hvorefter vi i grupper tilbereder de enkelte retter til en fælles buffet over åben ild. Menuen vil tage udgangspunkt i årstidens vilde urter, og danske grøntsager. Der steges, grilles, bages, koges og røges på forskellige måder, og med forskelligt udstyr.

Arrangementerne kan tilpasses den enkelte kundes ønske, både i forhold til menu og indhold, så det er altid en god ide, at ringe og få en snak.

Menuen - 3 serveringer

Forret

Varmrøget laks med urtemayo, ristet brød og grøn salat.

Hovedret

Salat med stegte beder, ristede forårsløg og strandurter.
Forkullet æble/pæresalat.
Grydekartofler a la portugise
Braiseret vildsvin med svampe og fløde.

Dessert

Tvebagt surdejsbrød, med rabarber kompot og norsk creme.


Krav til køkkenet

Kokken har ikke angivet nogle nævneværdige krav til køkkenet.


Kokken kan medbringeFortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.

  • Tallerkener
  • Glas
  • Bestik

Praktisk

  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

0 omtaler

5


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning