Header
Header
Chef Introduction
chef image
chef image
chef image
chef image
chef image
chef image
Chef Introduction
Chef Introduction

Casper Sobczyk

review5.0 0 omtaler

closeLuk

1/6billeder

chef image
chef image
chef image
chef image
chef image
chef image
close

Del kokken share


Casper Sobczyk Sobczyk

Casper Sobczyk

Kokkedal - Medlem siden Oktober 2020
  • Verificeret
  • 1 Menuer

Svartid: 35 timer
Svarprocent: 88%


Om kokken

“Helheden I det sted, vi står og i det, I ønsker… det er jo det, man får, når man tager mig ind. Og så får man min energi - den kan jeg ikke rigtigt tone så meget ned.”

Sådan siger Casper Sobczyk, der gennem sin imponerende karriere har lært at sætte pris på helheden. Fra maden på tallerkenen til omgivelserne til historien bag. Det hele spiller ind, når man taler om det gode måltid.

Sobczyks CV er udover det sædvanlige. Du kender ham måske allerede fra Go’ morgen Danmark på TV 2 eller som opfinder af smørbøffen?
Netop smørbøffen var med til at gøre Sobczyk verdensberømt. Da han fandt på at pakke en bøf ind i to kilo smør for så at lade den modne i flere måneder, gav det genlyd i resten verden.

Sobczyk er bl.a. kendt som assisterende køkkenchef på Restaurant Alchemist, køkkenchef på Restaurant Søren K i Den Sorte Diamant, på Marienlyst Strandhotel i Helsingør og på Madkastellet i Zoologisk Have i København, herunder Restaurant PanPan, Restaurant Folk og Café Botanika. I alle tilfælde med overvældende success, hvor restaurant PanPan senest er blevet kåret til den bedste familierestaurant i Danmark.

Repertoiret spænder således vidt fra high-end til det mere folkelige, og det er netop denne spændvidde, der gør Sobczyk og hans køkken unikt.

Foruden alt det kan Sobczyk pryde sig med titlen som forfatter til den nye kogebog ‘Vintermad’. En kogebog, der tager udgangspunkt i, at man bruger alt, hvad man har og genbruger råvarerne på en måde, så man ikke føler, man spiser rester. For Casper er madspild og bærerdygtighed vigtigt.

Casper er ambitiøs og autentisk i sin mad såvel som i sit forhold til sine gæster.

“Jeg går ikke på kompromis. Jeg kunne aldrig finde på bare at købe en bøf hos en slagter og sætte på mit menukort uden at have smagt den mere end ti gange.
Hvis det ikke er godt nok til mig, er det ikke godt nok til mine gæster.”

CV

Hotel Siemsens Gaard, Kokkeelev
Fiskebaren, KokBib Gourmand
Kokkelandsholdet, Kok
Restaurant Alchemist, Souschef2 Stars MICHELIN MICHELIN Green Star
Restaurant Søren K, KøkkenchefBib Gourmand
Marienlyst Strandhotel, Køkkenchef
Godmorgen Danmark TV-kok , Kok
Bistro panpan, Køkkenchef
Capa, Køkkenchef1 Star MICHELIN

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.

  • Kommuniker altid via ChefMe
    For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe.
    Læs mere om vores sikkerhed.

0 Omtaler  fra kunder

5.0


Maden
Værdi
Kommunikation
Forventning

Denne kok har ingen omtaler endnu. Hvis du booker kokken, vil din omtale være synlig her.


Fra 2500 kr./kuvert

review5.0 0 omtaler

people
location
Send anmodning

Ingen binding - Du betaler først, når du har accepteret og bekræftet kokkens menutilbud.

  • icon

    Gratis afbestilling

    Fuld refundering op til 6 dage før dit selskab